IVT Solfångarpanel Top Line


IVT:s solfångarpanel Top Line bygger på många års utveckling och erfarenheter. Det noggranna materialvalet har medfört att energiförlusterna i form av reflexion och utstrålning har minskats till ett minimum. Vår solfångarpanel har toppvärden och ligger helt i linje med de bästa vakuumrörskollektorerna.

Top Line-panelerna har ett slätt härdat glas som är så starkt att man kan gå på det. Glaset tål därför såväl hagelstormar som tunga snömängder. Panelen har också en unik rörkonfiguration som möjliggör mycket högt energiutbyte och temperaturnivåer nära 100°C.
Passar alla tak – enkla att montera.

Panelerna passar till både lutande tak och plantak, de kan t.o.m. fästas på en plan husfasad. Välj mellan liggande eller stående utförande på panelerna, oavsett vilket får du ett estetiskt tilltalande tak. Den släta konstruktionen bidrar dessutom till att snö och löv inte fastnar så lätt.
Smidiga att installera.

Panelerna är mycket smidiga att installera, helt enkelt för att de är lätta men samtidigt rejäla och stadiga. De har också patenterade rörkopplingar med läck- och rostfria snap on-kopplingar. Till panelerna hör ett unikt och högkvalitativt montagesystem av fästen och stativ i aluminium, detta förenklar och förkortar installationsarbetet på ett betydande sätt. När detta förarbete är gjort är det bara att placera ut panelerna och fästa ihop dem.
Godkända och bidragsberättigade.

Panelerna är Solar Keymark-godkända. En märkning som är framtagen av ESTIF (European Solar Thermal Industry Federation) och ersätter den gamla svenska P-märkningen. Det innebär att du kan söka energisparbidrag via Länsstyrelsen.IVT Solpanel
5 snabba om IVT Solfångarpaneler:
Toppvärden i tester.
Starka och tåliga för att klara extremt väder och hård vind.
Passar alla tak, från lutande till plantak, även husfasader.
Mycket enkla att installera.
Solar Keymark-godkända = bidragsberättigande

 

Läs mer på http://www.ivt.se/

Träffar: 2190