Du kan uppdatera en pelletsleverantörs priser  på tre sätt samtliga lika enkla. Följ endast beskrivningen nedan beroende på det sätt som bäst passar dig.

Är du Leverantör?

Om du själv är pelletsleverantör så kan du lägga till ditt företag på pelletskoll.se och sedan låsa företagsprofilen så att endast du kan hålla ditt företag uppdaterat. Följ beskrivningen nedan för att bli en exklusiv redigerare för ditt företag.

  1. Registrera ditt företags uppgifter här.
  2. Registrera en användare på pelletskoll.se
  3. Maila ditt användarnamn samt namnet på ditt företag som du skall administrera till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Efter att vi mottagit ditt email så låser vi editeringen för det företaget och därefter är det endast du som kan editera profilen

Är du Pelletskund?

Som pelletskund kan du hjälpa andra pelletskunder genom att uppdatera priserna för de företaget du handlar pellets genom. Antingen uppdaterar du via webben som beskrivs nedan:

Saknar du ett företag så lägger du lätt till företaget genom att följa denna länk alternativt om företaget redan är registreat men har inaktuella uppgifter så väljer att visa detaljerna för de företag du vill uppdatera och därifrån uppdaterar du profilen.

Om du inte själv vill uppdatera webben går det bra att sända ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med adressuppgifter samt priser på det företag du vill lägga till/uppdatera. Efter att vi mottagit ditt mail så lägger vi uppgifterna som du bidragit med.

Vi på pelletskoll är tacksam för den hjälp du bidrar med som i förlängningen gör att vi kan bibehålla en hög kvalitet på vår tjänst till dig.

Tackar

/Pelletskoll

Träffar: 9297